Het woord Buitenkeuken heeft vele betekenissen. De een vindt een verrijdbare bbq een Buitenkeuken terwijl de ander met Buitenkeuken een overkapping met keuken bedoeld. Wij van Buitenkeukenopmaat willen u graag helpen bij het samenstellen van uw Buitenkeuken.

Onder de navigatieknoppen vindt u alle onderdelen die nodig zijn om uw Buitenkeuken samen te stellen.

 

Overkapping

Een overkapping biedt u in eerste instantie de mogelijkheid u en uw keuken of BBQ te beschermen tegen weersinvloeden. Daarnaast is het een geschikte plek voor het plaatsen van een mooie keuken,eettafel of loungebank. Een dichte achtwand en zijwand in combinatie met een terras-heater zorgen dat u vaak van uw overkapping kunt genieten.

Naast functionaliteit is ook de uitstraling van de overkapping belangrijk. Een mooie eikenhouten overkapping geeft sfeer aan zowel uw moderne als klassieke tuin. In tegenstelling tot het gebruik is dit niet afhankelijk van het weer. Zowel in de zomer als in de winter geeft een mooi verlichte overkapping iets extra's aan uw tuin.

 

Vanaf 2009 leveren wij naast maatwerk ook 2 soorten "standaard" overkappingen. Deze kunnen uiteraard vakkundig door ons geleverd en gemonteerd worden maar kunnen ook als bouwpakket geleverd worden.

 

* type Florida

................prijzen vanaf € 5400.00 .(klik hier voor specificaties)

 

 

Type Barbados

.................prijzen vanaf € 7950.00 .(klik hier voor specificaties)

 

Type Maatwerk

...............................prijzen op aanvraag

 

 

................Ga naar projecten voor diverse foto's van de door ons gerealiseerde buitenkeukens

 

Iedere tuin is anders qua oppervlakte, ligging en sfeer. Afhankelijk van uw voorkeur, wordt de Buitenkeuken naar uw persoonlijke wens samengestelt.
De buitenkeuken en de overkapping worden op ambachtelijke manier vervaardigd. Dit houdt in dat er gew. . erkt wordt met pen en gat verbindingen.
Het dak van de overkapping wordt voorzien van een dakbedekking. De benodigde alluminium daktrimmen welke mede zor