Keukens

Was het een paar jaar geleden nog een (kleine) houtskool BBQ die de basis vormde voor het grillen van vlees of vis, zijn het tegenwoordig de meest uitgebreide BBQ's op gas die de trend bepalen voor het buitenkoken. Bakken, braden, grillen, wokken, niets is meer te gek. Maar ondanks al deze mogelijkheden ontbreekt er toch nog iets om echt buiten te kunnen koken namelijk een keuken. Een keuken met een werkblad en kastjes om diverse spullen in op te bergen is tegenwoordig dan ook onmisbaar indien men echt buiten wilt koken.

De indeling van een buitenkeuken is, net zoals bij een "binnen"keuken, afhankelijk van de persoonlijke wensen en van de manier waarop deze gebruikt wordt.

Wij hebben 4 type keukens voor u samengesteld inclusief prijzen en specificaties. De hoekopstellingen zijn zowel in een linker als een rechter hoek te leveren.......................

Naast deze uitvoeringen kunnen wij ook een keuken geheel op maat voor u samenstellen waarbij er legio mogelijkheden zijn zoals bijvoorbeeld hoge kasten en inbouwkoelkasten.

 

 

Uitvoeringen :

type Opaal

type Opaal € 2250.00 .(klik hier voor specificaties)

 

 

type Jade

type Jade € 3150.00 ...(klik hier voor specificaties)

 

 

type Saffier

type Saffier € 4700.00 ..(klik hier voor specificaties)

 

 

type Smaragd

type Smaragd € 5950.00 (klik hier voor specificaties)

 


........Ga naar projecten voor diverse foto's van de door ons gerealiseerde buitenkeukens.